Catering hizmetleri günümüzde özellikle fabrika, şirket gibi çalışan sayısı fazla olan işletmelerin tercih ettiği hizmetlerden biridir. Cengizler Catering 2014 yılından bu yana Yemek Sanayi Sektöründe hizmet vermekte olan, sektöründe başarılı ve öncü firmalardan biridir.
Özel günler ve kalabalık çalışma kadrosuna sahip işletmeler açısından Catering şirketleri önemli bir üstlenmektedir. Özellikle de fabrika ve şirket gibi çalışma alanlarında çalışanların düzenli yemek saatleri nedeni ile yemek hizmeti sunmak çok önemlidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
firmaları arasında öne çıkan Cengizler Catering, Catering hizmetlerinin yanı sıra tabldot yemek, yerinde üretim hizmetleri, cenaze ve taziye yemekleri, davet ve organizasyon yemekleri, düğün ve özel gün organizasyon yemekleri gibi çeşitli alanlarda da faaliyet göstermektedir. Kalite standartlarına uygun çalışma koşulları ve üretim sahası ile müşterilerine en iyi kalitede hizmeti sunmayı amaçlayan firma, bu sektörde ki gelişimini sürekli hale getirmiştir.Özel günler ve kalabalık çalışma kadrosuna sahip işletmeler açısından Catering şirketleri önemli bir üstlenmektedir. Özellikle de fabrika ve şirket gibi çalışma alanlarında çalışanların düzenli yemek saatleri nedeni ile yemek hizmeti sunmak çok önemlidir.
Giriş yap veya üye ol.
veren Cengizler Catering, işverenlerin çalışanlarına karşı yemek ihtiyacını karşılayabilme düzeyine gelmesinden dolayı büyük bir sorumluluk üstlenerek toplu yemek hizmetini sağlamaktadır. Artan şirket ve çalışan nüfusu nedeni ile tabldot yemek hizmetleri daha pratik ve daha akılcı bir çözüm olarak ortaya çıkmıştır.
Giriş yap veya üye ol.
de sunan firma ISO 22000 standartlarına uygun olarak üretim yapmakta ve mutfak için gerekli olan tüm sağlık ve hijyen koşullarına büyük ölçüde önem vermektedir. Sizde daha fazla bilgi için hemen
Giriş yap veya üye ol.
adresine gelebilirsiniz.